Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

Albanezen in Haagse woning vol cocaïne: ‘Drugs? Ik dacht dat het om vlooienpoeder ging’

De Albanezen die afgelopen zomer in de Frederikstraat zijn aangehouden in een huis vol cocaïne zeggen dat ze niet in de gaten hadden dat ze met drugs bezig waren. ,,Ik dacht dat het om een dierengeneesmiddel ging.” 

Op 30 juni 2018 vielen agenten een woning aan de Frederikstraat binnen, en vonden er zestig kilo cocaïne. Op 1 september volgde een tweede invalin een pand aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag, waar 14 kilo cocaïne werd gevonden. De politie observeerde nog een ander pand aan de Laan van Meerdervoort, en een pand op de Gedempte Gracht, waar 200 duizend euro werd aangetroffen.

  1. Milieuactivisten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    Milieuacti­vis­ten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    De milieuactivisten van Extinction Rebellion willen in de week na Pasen een ‘week vol rebellie’ organiseren in Den Haag. In een filmpje op Twitter roepen zij zoveel mogelijk mensen op om vanaf 13 april (tweede paasdag) vrij te nemen om te demonstreren. Eerder werden bij een soortgelijke actie in Amsterdam bijna vierhonderd mensen aangehouden. Een woordvoerder van de actiegroep verwacht soortgelijke taferelen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag