Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral © Frank Jansen

Als ik Thierry ‘Banket’ zie voel ik me net een bakvis

ColumnMannen hebben een voorbeeld nodig. Iemand van wie je zegt: dat is een moderne man. Wel, mannen, er is iemand opgestaan op het Binnenhof. Een modelman. Een jong talent, met nieuwe energie, iemand die enorme zetelwinst boekt: Thierry Boeket.

Ik ben gewoon betoverd door die man. Wat een charisma. Welk een vooruitstrevende ideeën. Als ik Thierry Banket zie voel ik me net een bakvis. Zó’n bijzondere man! Eindelijk een intellectueel in de politiek. Dat werd tijd. Thierry Ballet is namelijk intelligenter dan u allemaal bij elkaar. Zijn partij heet Forum voor Democratie. Alleen die naam al: zó slim gekozen. Forum is een Romeins woord en betekent marktplein, een plek waar vrij verhandeld mag worden. Een perfecte plek voor het vrije woord. En daar staat hij voor, Thierry Bidet. Voor de nieuwe democratie. Nu had je in de Romeinse tijd helemaal geen democratie. Vrouwen hadden geen stemrecht, slaven hadden helemaal geen rechten, eigenlijk niemand, tenzij je een bepaald inkomen had. De naam Forum voor Democratie slaat dus als kut op dirk - maar hij is de énige die dat in de gaten heeft. Briljant.

  1. VVD: Vuurwerkfestival moet doorgaan omdat het goed is voor Scheveningse economie
    Play

    VVD: Vuurwerk­fes­ti­val moet doorgaan omdat het goed is voor Schevening­se economie

    Werk met strandtenthouders samen om dit jaar een veilige en verantwoorde editie van het Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen op poten te zetten. Dat pleidooi doet de Haagse VVD-fractie richting de gemeente. Op dit moment is niet duidelijk of en wanneer het festival precies gaat plaatshebben. Gemikt wordt op een datum na de zomer, omdat de enorme drukte tijdens de zomervakantie een potentieel onveilige situatie kan veroorzaken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag