Volledig scherm
De Bijenkorf wordt voor één nacht een Bed & Breakfast. © De Bijenkorf

Altijd al willen overnachten in de Bijenkorf? Grijp nu je kans!

Wie er altijd al van heeft gedroomd om eens een nachtje door te brengen in De Bijenkorf: er is goed nieuws. Het warenhuis in Den Haag wordt voor één nacht in augustus omgetoverd tot Bed & Breakfast: De Bijenkorf Bee&Bee. 

Volgens Marjolijn Meynen, directeur van De Bijenkorf, spreekt het tot de verbeelding om alleen door een groot warenhuis met allemaal mooie spullen te kunnen dwalen. ,,Door de jaren heen ontvangt het warenhuis dan ook geregeld verzoeken om een nacht in de Bijenkorf door te brengen.''

Deze droom wordt werkelijkheid voor zeven stelletjes, in zeven filialen. In het filiaal in Den Haag gebeurt dit op woensdag 23 augustus. Het gelukkige stel ontvangt die dag de sleutel van de storemanager. Vervolgens staan er een personal shopper en een luxe slaapplaats klaar op de winkelvloer. Als afsluiter van deze bijzondere ervaring kan er de volgende ochtend nog worden genoten van een ontbijt. 

The Pollinators

Deze actie is onderdeel van de campagne Let's Bee Kind waarmee de Bijenkorf aandacht vraagt voor de bijenproblematiek. Aan de logeerpartij zitten daarom wel kosten verbonden: 250 euro per persoon. De opbrengst wordt door de Bijenkorf verdubbeld en vervolgens gedoneerd aan The Pollinators, een platform dat zich inzet voor bijen en hun leefomgeving. 

Quote

Door de jaren heen ontvangt het warenhuis geregeld verzoeken om een nacht in de Bijenkorf door te brengen

Marjolijn Meynen

Geïnteresseerden kunnen tot en met 26 juli een overnachting reserveren via https://www.debijenkorf.nl/bee-bee-de-bijenkorf. Uiterlijk 28 juli wordt bekend gemaakt wie de gelukkigen zijn die hun koffers kunnen gaan pakken. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

poll

Vind jij het erg om in Haagse winkels of horeca het Engels aangesproken te worden?

Vind jij het erg om in Haagse winkels of horeca het Engels aangesproken te worden?

  • Ja (72%)
  • Nee (23%)
  • Neutraal (5%)
3885 stemmen