Arjan Houtepen en zijn gezin in de tuin
Volledig scherm
PREMIUM
Arjan Houtepen en zijn gezin in de tuin © Nico Schouten

Arjan neemt afscheid van bijzonder Haagse huis: ‘Ik kan me geen leukere plek voorstellen om te wonen’

Binnen&BuitenArjan Houtepen en zijn gezin nemen afscheid van hun bijzondere huis in de Copernicusstraat in Den Haag. Zijn vriendin wil al langer terug naar Nijmegen, hij geeft er nu eindelijk aan toe. Wij gingen bij hen langs voor de rubriek Binnen&Buiten.

 1. Afschuw om ‘laffe toetsenbordridders’ na condoleancebericht Rutte: ‘Reacties zijn om te huilen’

  Afschuw om ‘laffe toetsenbor­drid­ders’ na condolean­ce­be­richt Rutte: ‘Reacties zijn om te huilen’

  Zelfs als Mark Rutte stilstaat bij de dood van ijscoman Moes is dat aanleiding voor een stortvloed aan beledigingen op social media. Zaterdag werd bekend dat de bekende ijsverkoper van het Binnenhof is overleden. Rutte eerde zijn ‘mede Binnenhof-bewoner’ op Twitter als iemand die ‘jarenlang een glimlach op het gezicht toverde van dagjesmensen, politici en journalisten’.
  Den Haag
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.