De auto met vier inzittenden, vloog een paar keer over de kop voordat het tot stilstand kwam bij de kruising tussen de Burgemeester Elsenlaan en Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk.
Volledig scherm
De auto met vier inzittenden, vloog een paar keer over de kop voordat het tot stilstand kwam bij de kruising tussen de Burgemeester Elsenlaan en Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk. © District 8

Auto met vier passagiers vliegt over de kop na botsing in Rijswijk

Twee personen zijn vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding aan de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk. Twee auto's knalden rond 04.00 uur vanochtend op elkaar, waarna een van de voertuigen een paar keer over de kop vloog voordat het tot stilstand kwam. 

In de auto die na de botsing een paar omwentelingen maakte, zaten vier mensen. Hoewel alle inzittenden zelf uit die auto konden komen, raakten er wel twee personen gewond door de aanrijding. De bestuurder van het voertuig waarmee het viertal in botsing kwam, bleef ongedeerd. 

De twee slachtoffers zijn door ambulancemedewerkers onderzocht in een ambulance en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto's werden na de aanrijding door agenten afgevoerd; de politie wil de twee voertuigen verder onderzoeken om er achter te komen wat de oorzaak is geweest van de botsing. 

De kruising bij de Burgemeester Elsenlaan en de Sir Winston Churchilllaan is door het ongeluk een poosje afgesloten geweest voor verkeer. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag