Auto van invalide Ahmed weggesleept: ‘Zo ga je niet met mensen om’

Een nare verrassing voor Ahmed Aarad zaterdagavond. Zijn buren belden om te vertellen dat zijn auto was weggesleept. Het zorgt voor verdriet en boosheid bij de Hagenaar, die aan een rolstoel gekluisterd zit en al maanden strijdt voor een invalidenparkeerplaats. ,,Ik woon nu op een plek waar ik mijn auto niet kwijt kan.’’ 

4 reacties

 • M. de Steur

  2 weken geleden
  Huh Schilderswijk, deze mijnheer woont op de Hofweg, recht tegenover het Binnenhof, dit lijkt me een erg dure postcode om te wonen. Mijnheer zit er luxe bij zo te zien. Dan moet die P plaats toch ook nog wel te regelen zijn?
 • J. Ros

  2 weken geleden
  Ja kan wat dat betreft beter in de Schilderwijk wonen daar schieten de invaliden parkeerplekken als paddestoelen uit de grond.
 • Rob Van Eijken

  2 weken geleden
  Waarom gaat deze meneer in een gebied wonen waarvan je op voorhand al weet dat er geen parkeerplaatsen zijn voor je auto? Ook het "inpikken" van een van de bestaande gehandicaptenparkeerplaatsen zal als gevolg hebben dat andere gehandicapten die de binnenstad willen bezoeken voortaan hun auto ook niet meer kunnen parkeren.
 • Robert Waterreus

  2 weken geleden
  Ongeveer de enige bewoner in de schilderwijk die de invalideparkeerplaats echt nodig heeft en die krijgt hem niet.... Kom op gemeente den Haag. Doe eens goed onderzoek.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Automobilist verliest macht over het stuur bij Vliettunnel
  Play

  Automobi­list verliest macht over het stuur bij Vliettun­nel

 2. Vliegen op vloeibare waterstof: Delftse studenten komen met ‘revolutie in luchtvaart’
  Play

  Vliegen op vloeibare waterstof: Delftse studenten komen met ‘revolutie in luchtvaart’

Den Haag