Volledig scherm
Ongeluk op Juliana van Stolberglaan © Jos van Leeuwen

Automobilist zwaargewond bij ongeluk op Juliana van Stolberglaan

Het traumateam moest vanmorgen uitrukken naar een flink ongeluk op de Juliana van Stolberglaan in Den Haag. Een man is volgens omstanders met hoge snelheid met zijn auto tegen een boom gereden. De automobilist is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders zou het mis zijn gegaan bij een inhaalmanoeuvre. De bestuurder wilde een ander voertuig inhalen en raakte eerste te stoep, schampte een geparkeerde auto en kwam daarna tegen een boom tot stilstand.

Door de dichte mist kon het Mobiel Medisch Team (MTT) niet met helikopter uitrukken. Een voertuig van het team was daarom aanwezig om het slachtoffer te ondersteunen. De man is vermoedelijk een personeelslid van een ambassade of consulaat afgaande op het kenteken. 

De weg is tijdelijk afgesloten.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. VVD: Vuurwerkfestival moet doorgaan omdat het goed is voor Scheveningse economie
    Play

    VVD: Vuurwerk­fes­ti­val moet doorgaan omdat het goed is voor Schevening­se economie

    Werk met strandtenthouders samen om dit jaar een veilige en verantwoorde editie van het Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen op poten te zetten. Dat pleidooi doet de Haagse VVD-fractie richting de gemeente. Op dit moment is niet duidelijk of en wanneer het festival precies gaat plaatshebben. Gemikt wordt op een datum na de zomer, omdat de enorme drukte tijdens de zomervakantie een potentieel onveilige situatie kan veroorzaken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag