Volledig scherm
PREMIUM
© Tong Tong fair

Benader de Tong Tong Fair als een rijsttafel: dit is wat je moet eten en doen

Benader de Tong Tong Fair als een rijsttafel en proef van alles wat er zo feestelijk wordt opgediend. Van het Indische eten zelf, de voorstellingen, tentoonstellingen en kraampjes. Selamat makan!

Van Kokki Bitja uit 1843 tot hippe sterrenkoks

De Indische keuken vernieuwt zich voortdurend. Onder invloed van een nieuwe generatie koks met Indische wortels. Knapperige gerechten, kruidig en op basis van traditionele ingrediënten. Alles daarover en over hoe de Indische keuken vroeger was komt dagelijks langs in het smaakvolle Kooktheater. Marjolein Kelderman kookt live gerechten uit het allereerste Indische kookboek uit 1843: Kokki Bitja. De hippe Indische Michelin-ster(ren) koks Pascal Jalhay en Jermain de Rozario komen langs en de Delfts/Indische Betty van Enst en schoonzoon Allard Sieburgh presenteren hun kookboek Smaak van De Sawa.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag