Bewoner raakt gewond bij woningoverval Dwingelostraat: ‘Verdachten niet zelf benaderen’

UPDATE & VIDEOEen woning aan de Dwingelostraat in Den Haag is aan het eind van de middag door drie mannen overvallen. Bij de overval is de bewoner gewond geraakt. 

De politie is op zoek naar drie verdachten die na de overval zijn weggevlucht, maar roept op om de mannen niet zelf te benaderen. 

Rond 16.45 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een woningoverval. De overvallers waren een woning aan de Dwingelostraat binnengedrongen. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de bewoner die op dat moment thuis was hierbij gewond is geraakt. De mannen zijn na de overval per auto gevlucht in onbekende richting. 

Zoektocht

Of de daders iets buit hebben gemaakt is nog onduidelijk. ,,We zijn nog druk bezig met het onderzoek”, laat de woordvoerder van de politie weten. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning aanwezig en doen onderzoek. Ook is er een buurtonderzoek begonnen. 

Er wordt momenteel nog druk naar de verdachten gezocht. Het gaat om drie mannen van rond de 20 jaar oud. Allen droegen ze donkere kleding en hadden ze een Noord-Afrikaans uiterlijk. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. De politie benadrukt dat omstanders de mannen niet zelf moeten benaderen.

Volledig scherm
Op de Dwingelostraat in Den Haag heeft vanmiddag een woningoverval plaatsgevonden © Jos van Leeuwen

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag