Volledig scherm
Ter illustratie © Venema Media

Bezorger van scooter getrapt en bedreigd met steekwapen bij Koningin Emmakade

Een 19-jarige scooterrijder is gisteravond op brute wijze beroofd op de hoek van Chasséstraat en Koningin Emmakade in Den Haag. De bezorger werd door drie mannen van zijn scooter getrokken en werd daarna bedreigd met een steekwapen.

Het drietal eiste geld en vertrok met de buit richting de Chasséstraat. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. De politie is daarom op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de roof.

Het gaat om drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Een van de mannen is ongeveer 30 jaar oud en 1.90 meter lang. Hij heeft een dik postuur en een volle, lange baard. Hij was in het donker gekleed. De tweede wordt op ongeveer 20 jaar oud geschat en is 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij heeft een slank postuur en een korte, zwarte baard. Hij droeg een capuchon. Ook de derde man was ongeveer 20 jaar oud en 1.70 à 1.75 meter lang. Ook hij is slank en droeg een capuchon.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
De plek waar de bezorger van zijn scooter is getrokken. De hoek van de Chasséstraat en Koningin Emmakade. © Politie Den Haag

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag