Wieteke van Dort aan de vleugel met achter zich haar grote liefde Theo Moody en links zoon Alexander Moody. De zwartwitte vaas maakte Wieteke, het schilderij van Theo in zijn jonge jaren is gemaakt door Willy Rieser.
Volledig scherm
PREMIUM
Wieteke van Dort aan de vleugel met achter zich haar grote liefde Theo Moody en links zoon Alexander Moody. De zwartwitte vaas maakte Wieteke, het schilderij van Theo in zijn jonge jaren is gemaakt door Willy Rieser. © Frank Jansen

Bij actrice Wieteke van Dort thuis wordt niet gekookt: ‘Gaan graag naar restaurantje of bestellen bij traiteur’

Zo Zijn WijOf je nu schrijver Hans Dorrestijn bent, een klas schoolkinderen of ex-collega Joost Prinsen. Iedereen is welkom in de huiskamer van actrice Wieteke van Dort (onder meer bekend van Klokhuis). Maar verwacht geen culinaire hoogstandjes van haar hand. In huize Moody-Van Dort wordt niet gekookt.

  1. Explosieve groei van aantal zonnepanelen leidt tot oproep: ‘Zet apparaten aan als de zon schijnt’

    Explosieve groei van aantal zonnepane­len leidt tot oproep: ‘Zet apparaten aan als de zon schijnt’

    Niet eerder zag netbeheerder Stedin zo’n enorme toename van zonnepanelen in haar werkgebied dan in 2022. In Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland lieten 107.264 consumenten samen zo’n 1,3 miljoen panelen op hun daken installeren. De explosieve groei leidt tot de oproep om elektrische apparaten vooral op te laden als de zon schijnt, om te voorkomen dat ze hun groene energie mislopen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag