Op een filmpje is te zien dat de twee meisjes door een grijze auto worden aangereden bij de Sartrezijde in Zoetermeer. Een van de tieners vliegt van haar fiets en komt een paar meter verderop op de grond terecht.
Volledig scherm
Op een filmpje is te zien dat de twee meisjes door een grijze auto worden aangereden bij de Sartrezijde in Zoetermeer. Een van de tieners vliegt van haar fiets en komt een paar meter verderop op de grond terecht. © Videostill

Bizar filmpje: auto schept fietsende tienermeisjes bij Sartrezijde in Zoetermeer

VideoEen 12-jarig meisje dat twee weken geleden aan de Sartrezijde in Zoetermeer werd aangereden is er gelukkig nog goed vanaf gekomen. Op een filmpje dat nu op Instagram rouleert is te zien hoe een auto keihard tegen haar fiets aan knalt. Het meisje rolt over de straat en komt tegen een boom tot stilstand.   

  1. Motorcoureur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’
    PREMIUM
    met video

    Motorcou­reur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’

    Het scheelde weinig of Jacky Middelburg (49) was tijdens een demo-straatrace van klassieke motoren verongelukt. De motorcoureur kwam eind vorige maand hard ten val bij een inhaalmanoeuvre. Hij brak onder meer twee rugwervels, een heup, z’n bekken, een kuitbeen, een scheenbeen en meerdere botjes in z’n voet. Hij kwam in het ziekenhuis te liggen waar zijn vader, die ook motorcoureur was, veertig jaar geleden overleed.

In samenwerking met indebuurt Den Haag