Door het ongeval ontstond er de nodige verkeershinder richting Rijswijk.
Volledig scherm
Door het ongeval ontstond er de nodige verkeershinder richting Rijswijk. © District8

Botsing op Laan van Hoornwijck

Op de Laan van Hoornwijck in Den Haag is vanmiddag een bedrijfsbusje tegen een personenauto gebotst. Door de klap raakte de bestuurster van het voorste voertuig gewond, zo meldt calamiteitensite District8. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde bestuurster.

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. In haar moestuin ontdekte Hélène nog maar eens hoe innig mens en natuur verbonden zijn
  Mijn Tuin

  In haar moestuin ontdekte Hélène nog maar eens hoe innig mens en natuur verbonden zijn

  Hélène van Oosterbosch tuiniert nu bijna drie jaar bij tuinvereniging Zonnegaarde aan de Erasmusweg in Den Haag. Naast het verzorgen van haar eigen tuin zit ze ook in het bestuur en in de commissie Natuurlijk Tuinieren, iets dat hoog in het vaandel staat op de Zonnegaarde. Hoe goed ze hier scoren op het gebied van natuurlijk tuinieren is deze zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur te bewonderen tijdens de Ecotuindagen van Velt.
  Den Haag