Volledig scherm
Politie © ANP

Boze fietser slaat automobiliste en steekt verderop man neer

De vrouw (32) die gisteren na een verkeersruzie zou zijn neergestoken, werd alleen geslagen door de boze fietser waar zij bijna mee in botsing kwam op de Melis Stokelaan in Den Haag. Wel stak de man even verderop een scooterrijder neer. Dat meldt de politie vandaag. 

Nadat de Haagse bijna in botsing kwam met de donker getinte man van ongeveer 35 jaar oud op fiets werd hij woedend. Door haar openstaande autoraam gaf hij de vrouw meerdere klappen op haar hoofd. Een 49-jarige man uit Delft zag het gebeuren en probeerde de automobiliste te helpen door haar belager weg te trekken. Hierbij werd hij zelf ook geslagen. 

De boze fietser leek even zijn woede kwijt te zijn toen hij met de fiets aan de hand wegliep op de Melis Stokelaan. Maar even verderop stak hij een Hagenaar (27) op scooter neer. Die had gezien dat de man de automobiliste had geslagen en sprak hem daarop aan. Dat moest hij verkopen met een oppervlakkige steekwond. 

De politie roept getuigen op om zich te melden. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. Grote verslagenheid onder redders over verongelukte  kitesurfer

    Grote verslagen­heid onder redders over verongeluk­te kitesurfer

    Ook onder de redders van de KNRM en vrijwilligers die dit weekeinde uren hebben gezocht naar een kitesurfer, is de ontsteltenis over zijn dood groot. Dat zegt Kees Brinkman, woordvoerder van dé redders op zee, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), terugkijkend op het dramatische verongelukken van de kitesurfer in Scheveningen dit weekeinde. ,,Het is de eerste keer dat we iemand dood hebben aangetroffen en niet hebben kunnen redden uit zee”, zegt Brinkman.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag