Rechtbanktekening van de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid en het voormalige Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn (M) en diens advocaat Anis Boumanjal (l) en de officier van Justitie (r) in de rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid en het voormalige Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn (M) en diens advocaat Anis Boumanjal (l) en de officier van Justitie (r) in de rechtbank. © ANP


Smeekbede aan Allah of oproep tot moord? OM eist 120 uur taakstraf tegen politicus Arnoud van Doorn

Was het een smeekbede aan Allah om de zionisten op de Dag des Oordeels te straffen met een enkeltje hel, of riep Arnoud van Doorn op tot volkerenmoord? Het Openbaar Ministerie ziet drie tweets van het Haagse raadslid als opruiing en aanzetten tot geweld en eiste vandaag een taakstraf van 120 uur.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag