Rechtbanktekening van de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid en het voormalige Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn (M) en diens advocaat Anis Boumanjal (l) en de officier van Justitie (r) in de rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van de fractievoorzitter van de Haagse Partij van de Eenheid en het voormalige Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn (M) en diens advocaat Anis Boumanjal (l) en de officier van Justitie (r) in de rechtbank. © ANP


Smeekbede aan Allah of oproep tot moord? OM eist 120 uur taakstraf tegen politicus Arnoud van Doorn

Was het een smeekbede aan Allah om de zionisten op de Dag des Oordeels te straffen met een enkeltje hel, of riep Arnoud van Doorn op tot volkerenmoord? Het Openbaar Ministerie ziet drie tweets van het Haagse raadslid als opruiing en aanzetten tot geweld en eiste vandaag een taakstraf van 120 uur.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag