Brand in Haagse woning, twee bewoners met spoed naar het ziekenhuis

videoIn de nacht van zondag op maandag heeft er brand gewoed in een woning op het Margarethaland in Den Haag. De twee bewoners waren nog binnen toen het vuur omstreeks 00.30 uur ontstond. Zij hebben te veel rook ingeademd en zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

 1. Vrouwen woest over obsessieve voortplantingsdrift van spermadonor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhouden’
  PREMIUM
  kort geding

  Vrouwen woest over obsessieve voortplan­tings­drift van spermado­nor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhou­den’

  De 41-jarige spermadonor Jonathan M. staat volgende maand voor de rechter in een unieke zaak. De Hagenaar is aangeklaagd voor het misleiden van honderden vrouwen wereldwijd en het verwekken van mogelijk 550 donorkinderen. Een slachtoffer en stichting Donorkind eisen dat hem verboden wordt nog zaad te doneren. Portret van een man met een obsessieve voortplantingsdrift.
  Den Haag
 2. Celstraf geëist na doodrijden voetganger (73) achter rollator op de Melis Stokelaan
  PREMIUM

  Celstraf geëist na doodrijden voetganger (73) achter rollator op de Melis Stokelaan

  Het Openbaar Ministerie (OM) is ervan overtuigd dat de destijds 21-jarige Hagenaar Isaac R. met zijn vader zat te bellen toen hij op 18 november 2021 met zijn Toyota een 73-jarige man schepte op of nabij een zebrapad aan de Melis Stokelaan in zijn woonplaats. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Leggelostraat. Ruim twee weken later overleed slachtoffer in het ziekenhuis. Het OM eist drie maanden celstraf en twee jaar rij-ontzegging tegen R..
  Den Haag

In samenwerking met indebuurt Den Haag