De Haagse burgemeester Pauline Krikke spreekt in Scheveningen met een boze buurtbewoner in het gebied waar de schade is ontstaan door de door lucht vliegende vonken van het grote vreugdevuur op het strand bij Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Haagse burgemeester Pauline Krikke spreekt in Scheveningen met een boze buurtbewoner in het gebied waar de schade is ontstaan door de door lucht vliegende vonken van het grote vreugdevuur op het strand bij Scheveningen. © ANP

Brief aan Krikke: ‘Persoonlijk wist ik al op 1 januari dat u het veld zou moeten ruimen’

Samen terugblikkenIk schrijf u deze brief omdat ons geen tijd vergund bleek om afscheid te nemen. De voltallige Haagse bevolking was ineens haar dorpshoofd kwijt. Plotsklaps afgehakt. Door uzelf.

  1. SV Nootdorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklasse te helpen’
    PREMIUM

    SV Noot­dorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklas­se te helpen’

    Voor SV Nootdorp is het zaterdag erop of eronder. In de finale van de nacompetitie tegen SDV Barneveld kan de ploeg van Marco Jalink naar de hoofdklasse promoveren. Voor aanvaller AJ Mercera is het zijn laatste wedstrijd in het shirt SV Nootdorp, want hij begint maandag bij Katwijk al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. ,,Ik wil totale revanche op mezelf nemen én de club naar de hoofdklasse helpen. Dat ben ik aan ze verplicht.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag