Burgemeester Remkes: Relschoppers Duindorp krijgen straf met oud en nieuw

VideoMensen die worden opgepakt bij ongeregeldheden in Duindorp krijgen met oud en nieuw straf. Dat kondigde de Haagse burgemeester Remkes aan, nadat hij bekendmaakte dat ook in Scheveningen dit jaar geen vreugdevuur mag komen.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  21

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Nida waarschuwt: ‘Maak van héél Duindorp vuurwerkvrije zone als rellen niet ophouden’

  Nida waarschuwt: ‘Maak van héél Duindorp vuurwerk­vrije zone als rellen niet ophouden’

  ‘Wijkterreur’ noemt Nida de ongeregeldheden in Duindorp die de wijk de afgelopen dagen op zijn kop zetten. Volgens de lokale islamitische partij moeten er zware maatregelen worden getroffen om de veiligheid voor buurtbewoners, handhavers en journalisten te waarborgen. ,,Als het te veel uit de hand loopt dienen we ook te kijken naar vergaande maatregelen. Een daarvan is om de komende jaarwisseling een vuurwerkvrije zone te maken van héél Duindorp.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag