Volledig scherm
Cees IJspelder, oud-prof van Holland Sport. © Privéfoto

Cees IJspelder Toernooi eerbetoon voor DUNO-man: ‘Als voetballer en trainer was hij een gouden man voor DUNO’

Elk voetbalseizoen heeft zijn ritme en zo halverwege augustus zijn we in de toernooientijd beland. Zo begint bij Haagse Hout volgende week het Aad Duijvestein Toernooi en staat bij Blauw-Zwart het Henk Pieters Toernooi op de rol. 

Dinsdagavond ging bij DUNO aan de Monseigneur Nolenslaan de tweede editie van het In Memoriam Cees IJspelder Toernooi van start. Clubicoon IJspelder, ook oud-prof van Holland Sport, overleed in 2013. Het begin van het toernooi werd opgeluisterd met een mooi moment in de middencirkel van het eerste veld. Onder toeziend oog van de selecties en begeleidingsteams van de vier ploegen van de avond, overhandigde de organisatie aan mevrouw IJspelder en zonen Cees en Joop een ingelijste aankondigingsposter van het evenement.

Quote

Als voetballer en trainer is hij een gouden man voor DUNO geweest

Lamens

Jan Ponsen en Hans Lamens zijn van de organisatie. Lamens: ,,Ik denk dat we voor deze tweede editie erg tevreden over het deelnemersveld mogen zijn. Dat verdient de nagedachtenis aan Cees IJspelder. Als voetballer en trainer is hij een gouden man voor DUNO geweest."

Thuisploeg

Dinsdag eindigde het duel tussen de thuisploeg en SV Nootdorp in 0-3. Die Haghe - ODB werd 6-0. Vanavond gaat het I.M. Cees IJspelder Toernooi verder. Met vanaf 20.00 uur Vredenburch (za) tegen VUC en VELO tegen DHC. Afsluitend zijn op zaterdag om 12.00 uur VELO - ODB en DUNO - Vredenburch (za). En om 14.30 uur Die Haghe - DHC en SV Nootdorp - VUC.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag