Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Concert van Pink belooft veel goeds voor bezoekers Malieveld

Een spannend en sexy spektakel, zoals alleen zij dat brengt. Het Beautiful Traumaconcert van Pink - afgelopen zondag te zien in de Johan Cruijff Arena - belooft veel goeds voor bezoekers van haar optreden komende 11 augustus op het Malieveld.

Ergens halverwege het concert in de Arena - Pink is zelf in de coulissen voor een zoveelste kostuumwissel - kleuren de twee hartvormige schermen naast het podium zwart. Op het beeld verschijnen flarden tekst van een gesprek dat de Amerikaanse zangeres onlangs voerde met haar 7-jarige dochter Willow. Het meisje was door leeftijdsgenoten lelijk genoemd: ze zou te jongensachtig zijn. Na de eerste boosheid over die opmerking ('wie heeft dat gezegd en welke 6-jarige moet ik in elkaar slaan?' grapt de Amerikaanse), draait Pink de belediging om in een levensles.

  1. Celstraf geëist tegen man die gemeentemedewerkster tot bloedens toe sloeg met paraplu

    Celstraf geëist tegen man die gemeenteme­de­werk­ster tot bloedens toe sloeg met paraplu

    Justitie eist 4 maanden cel en 160 uur taakstraf tegen de 26-jarige Clarence W. uit Voorburg. Hij zou op 14 december 2017 met een mes een motoragent hebben bedreigd. Anderhalve maand later mishandelde de verdachte een medewerkster van de gemeente Leidschendam door haar met een paraplu in het gemeentehuis tot bloedens toe te slaan. ,,Verdachte heeft een veel te kort lontje”, sprak de aanklager.
  2. Geen cel maar tbs voor ontoerekeningsvatbare Haagse steker Malek F.

    Geen cel maar tbs voor ontoereke­nings­vat­ba­re Haagse steker Malek F.

    Malek F. (33) is vanmiddag in de rechtbank Schiphol volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard en veroordeeld tot tbs met dwangverpleging voor het neersteken van drie mensen op 5 mei 2018 in Den Haag. Volgens de rechter heeft F. volledig onder invloed van psychose gehandeld. Er was geen sprake van een terroristisch motief, wel handelde F. met voorbedachte rade: hij kocht een mes om ‘zijn duivelsaanbidders’ aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag