Den Haag
Personeel van CafŽ-Restaurant Luden zijn alle terras stoelen en tafeltjes aan het verplaatsen zij beginnen nood gedwongen een afhaalrestaurant eind deze week.
 Vanwege het corona virus is de horeca gesloten. Op het plein staan alle terras stoeltjes opgestapeld.
foto: ARIE KIEVIT
Volledig scherm
PREMIUM
Den Haag Personeel van CafŽ-Restaurant Luden zijn alle terras stoelen en tafeltjes aan het verplaatsen zij beginnen nood gedwongen een afhaalrestaurant eind deze week. Vanwege het corona virus is de horeca gesloten. Op het plein staan alle terras stoeltjes opgestapeld. foto: ARIE KIEVIT © Arie Kievit

Coronamonitor: schade is al enorm, veel meer faillissementen verwacht

Als een verwoestende sloopkogel hangt het coronavirus boven de economie. De helft van de grootste hotels van Den Haag is dicht, er zijn 80 procent minder betalingen in winkels en de bloemensector rekent op een schadepost van miljarden.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag