Volledig scherm
© Jacques Zorgman

Dakloze dames in Den Haag worden in de watten gelegd

De haren weer netjes in de coup,  een French manicure en een ontspannende massage; honderd dakloze vrouwen worden tijdens Internationale Vrouwendag in de watten gelegd. 

De Kessler-stichting grijpt de vrouwendag, op 8 maart, aan om de thuisloze dames  eens te verwennen. Kappers, mani- en pedicures, schoonheidsspecialisten, masseurs en tientallen vrijwilligers staan klaar voor de verwendag.  Het is de twaalfde keer dat er zo'n verwendag wordt georganiseerd, om de vrouwen even hun zorgen te laten vergeten.

De stichting houdt een inzameling omdat er nog wel wat spullen nodig zijn. Daarvoor wordt met name gezocht naar kleding, schoenen, handdoeken, toiletartikelen, onaangebroken beauty-artikelen én opzetstukken - logo’s en symbolen - om bij een workshop op kleding te naaien.

Benodigdheden

Vanaf deze week tot en met 22 februari kunnen de benodigdheden bij Pakkie Deftig worden ingeleverd. De vestigingen aan de De la Reyweg 530 en de Zamenhof 63 zijn van dinsdag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur geopend. Op zaterdag  kunnen donateurs ook van 10.00 tot 14.00 uur aan de De la Reyweg terecht. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag