Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral. © Frank Jansen

De kwaliteit van leven in Nederland is sinds het begin van de crisis niet toegenomen

ColumnDe zorg doet z’n naam eer aan. Er is constant reden tot zorg. Nu Den Haag met een tekort van veertig miljoen euro kampt op de zorgbegroting worden rigoureuze maatregelen verwacht. Zoals het gat dichten met de opbrengst van de Eneco-aandelen, zo wordt op het IJspaleis gefluisterd.

De komende week, voor het eerst in de parlementaire geschiedenis, is op Prinsjesdag in de Ridderzaal een regeringslid bewust afwezig. De rest is dat natuurlijk ook maar zit gewoon in de zaal, knikkebollend bij het jaarlijkse slaapverhaaltje van Willy. De regering heeft besloten om één iemand op een geheime plek achter de hand te houden. Voor het geval er een bom op de Ridderzaal valt. En om er zeker van te zijn dat haar rampzalige beleid wordt voortgezet.

  1. Haagse Gerry (77) cremeerde zijn broer en raakte tijdens terugvlucht in coma, zijn familie is radeloos
    PREMIUM

    Haagse Gerry (77) cremeerde zijn broer en raakte tijdens terug­vlucht in coma, zijn familie is radeloos

    De zoons van Gerry van Duuren (77) en zijn vrienden spreken al over een horrorverhaal waarin hun vader, vriend en zijzelf terecht zijn gekomen. Oud-Hagenaar Van Duuren die al 55 jaar in Australië woont en in Nederland was voor de crematie van zijn broer, vecht nu zelf in een ziekenhuis in Sri Lanka voor zijn leven nadat hij op de terugvlucht van Schiphol naar Australië door stewardessen bewusteloos in zijn stoel was gevonden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag