Rijswijk blij: de opgeheven buslijnen van bus 23 worden gereden door nieuwe bus 51. Nu nog een fotoshop van een spandoek waarop werd geprotesteerd tegen het opheffen van de haltes van bus 23.
Volledig scherm
Rijswijk blij: de opgeheven buslijnen van bus 23 worden gereden door nieuwe bus 51. Nu nog een fotoshop van een spandoek waarop werd geprotesteerd tegen het opheffen van de haltes van bus 23. © AD

De Muziekbuurt heeft gewonnen: bus komt terug in Rijswijk

De Muziekbuurt in Rijswijk krijgt z’n bus terug. Vanaf 13 december gaat een nieuwe buslijn, 51, de opgeheven haltes weer aan doen. De buurt en de lokale politiek hebben zich de blaren gevochten voor de bus.

 1. Baantjer-auteur Peter Römer schrijft ‘a-typisch’ boek over mysterieus schilderij ónder Haags meesterstuk
  PREMIUM

  Baan­tjer-au­teur Peter Römer schrijft ‘a-ty­pisch’ boek over mysterieus schilderij ónder Haags meester­stuk

  De moderne techniek staat voor niets. Een nieuwe scan kijkt dwars door verflagen heen en ziet of er nog een ander schilderij onder de oppervlakte ligt. In de 17de en 18de eeuw waren schilders niet rijk en werden oude doeken opnieuw gebruikt. ,,Dat is toch een fascinerende gedachte? Dat onder een meesterstuk nog een ander meesterstuk kan zitten’’, zegt Peter Römer, die een geslaagde poging heeft ondernomen er een spannend boek over te schrijven.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Sneeuwpoppen en sleeën in Den Haag
  Play

  Sneeuwpop­pen en sleeën in Den Haag

 2. Gewonde bij aanrijding op Erasmusweg
  Play

  Gewonde bij aanrijding op Erasmusweg

Den Haag