Jeroen Lentze bij een project aan de Juliana van Stolberglaan, waar de vergunning van was ingetrokken. Onterecht vond de rechter onlangs.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Lentze bij een project aan de Juliana van Stolberglaan, waar de vergunning van was ingetrokken. Onterecht vond de rechter onlangs. © Frank Jansen

Den Haag lijdt wéér nederlaag tegen vastgoedinvesteerder: opsplitsing van woning mag gewoon

De gemeente Den Haag heeft wéér een nederlaag geleden bij de rechter in een zaak die was aangespannen door een vastgoedinvesteerder. Deze keer ging het om een ondernemer die zijn woning niet in drieën mocht splitsen. Den Haag probeert al een tijdje het opsplitsen en verkameren van woningen in de stad tegen te gaan, maar de juridische strijd verloopt vooralsnog moeizaam.  

  1. Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken:  ‘Ik blijf maar doorgaan’
    PREMIUM

    Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken: ‘Ik blijf maar doorgaan’

    Marlies van der Hout vond het zonde dat ze haar trouwjurk slechts één keer zou dragen. Daarom besloot ze de jurk als geintje na haar bruiloft ook op andere dagen te dragen. Inmiddels liet ze zich al op 108 gekke plekken fotograferen in haar witte jurk; Suppend op zee of op de vleugel van een helikopter, je kunt het zo gek niet verzinnen. Zolang de jurk niet kapot scheurt, blijft ze ermee doorgaan.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag