Een uitgestorven winkelstraatin het Haagse centrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Een uitgestorven winkelstraatin het Haagse centrum. © Peter Franken

Den Haag na corona: ‘Het duurt nog wel even voordat we elkaar weer durven kussen’

Corona gaat Den Haag en zijn inwoners voor altijd veranderen. Of toch niet? Blijven we solidair met elkaar of is iedereen straks terug in zijn sociale hok? Prominente Hagenaars delen hun verwachtingen.

Het is een open deur, maar niet minder waar: ons leven ziet er door corona anders uit. In elk geval voor heel veel Hagenaars en Hagenezen. Van thuiswerken met videovergaderingen tot je ernstig zorgen moeten maken over je baan in het restaurant dat z'n deuren moest sluiten. Van een marathon moeten lopen op je balkon om fit te blijven tot een boodschap doen voor je oudere buren die je voor de crisis nooit zag. 

  1. Groep de Mos: Na de dubieuze nachtvergunningen, nu ook de beschuldiging van stemfraude
    PREMIUM
    Vijf vragen over

    Groep de Mos: Na de dubieuze nachtver­gun­nin­gen, nu ook de beschuldi­ging van stemfraude

    Het corruptie-onderzoek naar oud-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui van Hart voor Den Haag/Groep de Mos voltrekt zich in alle stilte. Toch komen er via NRC nieuwe beschuldigingen naar buiten. Deze keer gaat het om Turks-Nederlandse partijvrienden, die in 2018 stemmen zouden hebben gekocht en geronseld voor Groep de Mos. ‘Het is allemaal roddel en achterklap’, zo stelt de partij.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag