Volledig scherm
© Thinkstock

Deze evenementen in regio zijn afgelast door slecht weer

Wegens de onstuimige weersomstandigheden zijn vandaag meerdere evenementen in de regio afgelast. Enkele van de afgelaste activiteiten op een rijtje.

Vanochtend weer bekend dat de races van de North Sea Regatta voor de kust van Scheveningen zijn afgezegd. De jaarmarkt van Duindorp durfde het vandaag ook niet aan.

Even verderop, aan de kust van Kijkduin, werden de werkzaamheden aan de zandsculpturen ook stopgezet. Bij windkracht 8 wordt er vandaag en morgen ook niet gebouwd. ,,We werken weliswaar met ander, steviger zand dan gewoon zandstrand, maar we gaan maandag pas weer verder”, zegt een woordvoerder van de Zandacademie in Den Haag die betrokken is bij de bouw. ,,Het gaat om een wedstrijd voor Omroep Max. Een soort ‘Heel Holland Bakt’, maar dan met zand.”

Met pijn in het hart heeft ook de organisatie van The Hague Pride enkele activiteiten moeten afgelasten. Er is geen Pride Walk en de koetsenparade - Royal Rainbow Parade - marcheert niet door de stad.

Geen muziek

Festivalgangers in Delft kunnen vandaag hun hart niet ophalen bij het OHM-festival bij Lijm&Cultuur. De organisatie kan namelijk de veiligheid van haar bezoekers en crew niet garanderen.

Markt

Zoetermeerders die hadden willen struinen over de zaterdagmarkt aan het Marseillepad komen vandaag ook van een koude kermis thuis. De markt is afgelast om de harde windstoten. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag