De markante Chef-kok Ricardo van Ede. Met op de achtergrond Sous-chef Jelmer (links) en Noa van de bediening.
Volledig scherm
PREMIUM
De markante Chef-kok Ricardo van Ede. Met op de achtergrond Sous-chef Jelmer (links) en Noa van de bediening. © Frank Jansen

Deze excentrieke kok imponeert ook in eenvoudige kantine, na een bezoek verklaar je hem de liefde

Gouden PollepelCucina Soho Italiaanse gerechten, zonder poespas, recht voor z’n raap, uitgevoerd door een excentrieke klasse kok. Dan krijg je een fijn nieuw restaurant waaraan je na één bezoek de liefde verklaart. Wedden? Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Cucina Soho.

 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM
  13

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”
 2. VELO vanaf stip langs Die Haghe en Duindorp in 121ste minuut onderuit: lees hier alles over het amateurvoetbal
  Voetbal Totaal

  VELO vanaf stip langs Die Haghe en Duindorp in 121ste minuut onderuit: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Die Haghe heeft het hele seizoen in de top van de eerste klasse meegedraaid, maar verloor na strafschoppen van VELO en dus mogen de Wateringers blijven dromen van de vierde divisie. Wilhelmus blijft in de flow en de promotiedroom van Duindorp SV werd in de 121ste minuut aan diggelen geschoten. Wat gebeurde er nog meer op de velden tijdens de eerste avond van de nacompetitie? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Den Haag