Dieven beroven met geweld telecomzaak op Goeverneurlaan

VIDEODrie mannen hebben gisteravond op de Goeverneurlaan in Den Haag een telecomwinkel overvallen. Ze bedreigden het personeel met een wapen en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. 

Getuigen zagen de overvallers de winkel compleet overhoop halen, meldt calamiteitensite District8. Een slachtoffer zag het trio de winkel uitrennen richting de Van Oosterwijk Bruynstraat. Daar stapten ze in een donkerkleurige auto en reden ze weg richting de Laakkade. 

De politie verrichtte tot nu toe nog geen aanhoudingen en is een onderzoek gestart. Agenten zijn nog op zoek naar getuigen en plaatsen signalementen op sociale media. 

Verdachten

De drie verdachten zouden donkergetinte mannen zijn en droegen gezichtsbedekking tijdens de overval. Verdachte 1 was rond de 20 jaar oud, 1.75 meter lang en had een fors postuur. Hij droeg een zwart jack, een donkerkleurige spijkerbroek en zwarte schoenen. 

Verdachte 2 was rond de 18 jaar oud en 'opvallend klein'. De politie denkt ongeveer 1.50 meter lang. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd met daaronder zeer kort, gemillimeterd zwart haar. Verder droeg hij een zwart trainingspak met zwarte schoenen.

Verdachte 3 was ongeveer 20 jaar oud, 1.60 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een donkerkleurig trainingspak en zwarte schoenen.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844, of anoniem naar 0800-7000.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
© District8
Volledig scherm
Overval Goeverneurlaan, 16-09-2018 © Jos van Leeuwen

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag