Advocaat Natacha Harlequin. (Den Haag 22-11-19) Foto:Frank Jansen
Volledig scherm
Advocaat Natacha Harlequin. (Den Haag 22-11-19) Foto:Frank Jansen © Frank jansen

Dit is de beste vrouwelijke advocaat van het jaar

Natacha Harlequin is verkozen tot 'legal woman of the year 2019'. De advocate kreeg die titel gisteravond tijdens de finale van de jaarlijkse verkiezing in Amsterdam. 

Harlequin, die samen met haar man een eigen advocatenkantoor heeft in Den Haag, was de enige strafrechtadvocate van de drie genomineerden. Ze is onder meer raadsvrouw van Bekir E., de man die vorig jaar de 16-jarige Humeyra op een Rotterdams schoolplein doodschoot.

Harlequin was niet de enige die met een trofee naar huis ging. Liza Dehzad kreeg de titel 'upcoming talent 2019' toebedeeld van de jury. Zij heeft een eigen letselschadepraktijk in Weesp.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Bewoners Renbaankwartier zijn ‘tientallen plassende, dronken overlastgevende Oost-Europeanen’ spuugzat

    Bewoners Renbaan­kwar­tier zijn ‘tientallen plassende, dronken overlastge­ven­de Oost-Europeanen’ spuugzat

    Ze plassen in portieken, stoken vuur bij de speeltuin, vallen voorbijgangers lastig en drinken in het openbaar. Buurtbewoners van het Renbaankwartier in Scheveningen zijn de overlast die de ‘tientallen Oost-Europeanen zonder vaste woon- of verblijfplaats’ veroorzaken spuugzat. De overlastgevers zijn vanwege de coronamaatregelen tijdelijk in het Bella Vista en Andante hotel ondergebracht.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag