CEO Peter Verstappen en medewerker Chita Doekharan.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Peter Verstappen en medewerker Chita Doekharan. © NICO SHOUTEN

Dit simpele menu maakt hippe smartphone toegankelijk voor senioren

technische dienstDe smartphone is hét communicatiemiddel van deze eeuw, ook voor ouderen. Maar de wens voor een goede en vlotte telefoon gaat niet altijd samen met het gebrek aan technische kennis.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. ‘Sambaboys’ doen goede zaken en 21 minuten blessuretijd bij Te Werve: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  ‘Sambaboys’ doen goede zaken en 21 minuten blessure­tijd bij Te Werve: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Jack’s League Scheveningen-Rijnsburgse Boys 0-2 (0-0) Omdat er voor beide ploegen weinig meer op het spel stond, was het zaterdag op Houtrust een gezapige pot. Vreemd was dat volgens Scheveningen-trainer John Blok, die deze week de belangrijke Lex Immers zijn contract met een jaar zag verlengen, gezien de staat van het veld niet. ,,Voordat het veld in de zomer wordt aangepakt, is deze week de laatste onderhoudsbeurt geweest. Ik geloof dat ze er weer driehonderd kilo kurk in hebben gegooid, wat het veld allesbehalve beter maakte”, vond Blok. Scheveningen-doelman Sven van der Maaten ging bij de 2-0 stevig in de fout.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag