Volledig scherm
Bram Ladage | 6-3-2018 | © Verkijk © Bram Ladage

Drie uur lang friet voor 50 cent ter afsluiting jubileum

Goed nieuws voor de patatliefhebbers onder ons. Aanstaande woensdag kan er bij elke vestiging van Bram Ladage een 'vette bek' gehaald worden voor maar 50 cent. Reden? De afsluiting van het 50-jarige jubileum van de Rotterdamse patatbakker.

Het is de afsluitingsactie van het 50-jarig bestaan dat vorig jaar gevierd werd. Drie uur lang - van 13.00 uur tot 16.00 uur - geeft de zaak 'goedgevulde puntzakken' weg voor 50 eurocent. De andere jubileum-actie waarbij jarigen ook een gratis zak kregen, wordt met een jaartje verlengd.

De actie geldt in elk filiaal van de aardappelbakker.

Jubileum

Wie kent ze overigens niet: De frieten van Bram Ladage. Een jaar geleden vierde Bram zijn 68ste verjaardag. Het feestje? Een lunch in Brasserie De Kuip, met Dirk Kuyt als tafelheer. Maar Bram Ladage heeft ook een ander feest vieren. Zijn bedrijf bestaat dus 50 jaar. ,,En dat wil ik vieren. Iedereen krijgt van mij dit jaar op zijn verjaardag een zak patat. Kom langs’’. Die actie is nu verlengd met nog een jaar. Wel even je id-kaart meenemen.

Sander de Kramer at vorig jaar een frietje met de beroemde patatbakker zelf en praatte over onder andere de toekomst van de friettent.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag