Volledig scherm
PREMIUM
Shelly Sterk in Den Haag. © Daniella van Bergen

Droom komt uit bij 'Boulevard'

'Kwestie van geluk'De eerste keer dat ze tussen Bridget Maasland en Nicolette Kluijver achter de desk van RTL Boulevard stond, moest de Haagse Shelly Sterk (25) zichzelf even in de arm knijpen. Maar al snel voelde ze zich als een vis in het water tussen haar collega's. Als presentatrice en vliegende reporter doet het jonge talent waar ze altijd al van droomde.

Quote

Ik mag iedere dag mijn hobby uitoefenen

Shelly Sterk

Achter de camera staan of ervoor: het is Shelly Sterk om het even. Als ze maar 'mooie televisie' kan maken. Dat was haar streven al toen ze als 17-jarige begon aan de School voor Journalistiek in Utrecht. De Haagse - morgen wordt ze 26 jaar - is inmiddels aardig op weg die droom te verwezenlijken.

Ze presenteert het populair-wetenschappelijke tv-programma Galileo, schakelt zonder pardon over naar haar functie als razende reporter bij RTL Boulevard en runt daarnaast haar eigen productiebedrijf. Stilzitten is er niet bij, maar druk of stress ervaart de vrolijke blondine niet. ,,Ik mag iedere dag mijn hobby uitoefenen", verklaart ze tijdens een interview in de Bakkerswinkel aan de Torenstraat in Den Haag.

,,Eerlijk is eerlijk: ik ga niet beweren dat ik 's morgens graag mijn bed uit kom - ik ben nou eenmaal geen ochtendmens - maar ik denk wel iedere dag: Yes, ik mag wéér iets leuks doen. Luxe hè?"

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag