Volledig scherm
PREMIUM
Voor de derde avond op rij was het gister onrustig in Duindorp. © ANP

Duindorpse roept op tot protest tegen rellen: ‘We pikken dit niet’

Carla Zoutenbier weet het zeker: Het gros van de Duindorpers is ziek van de rellen die zich afspelen in de Haagse kust-enclave. Ze veroordelen de vernielzucht van een ‘relatief kleine groep jongeren’.

En nu is het tijd om dat te laten zien, zegt de Duindorpse strijdvaardig. ,,Om duidelijk te maken dat wij het niet pikken. Dat wij zo niet zijn. Als we in onze wijk met duizend man voor Zwarte Piet kunnen demonstreren, dan kunnen we toch 2000 man op de been brengen voor Duindorp zelf?’’

  1. Glazenwasser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'
    PREMIUM
    Vak apart

    Glazenwas­ser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'

    Dennis Westenberg (40) uit Den Haag ging naar de havo op het Aloysius College en was vervolgens op de Haagse Hogeschool hard op weg om accountant te worden. ,,Maar ik merkte dat het m'n ding niet was. Toen een vriend van me, Raymond Mulder, een glazenwasser, vroeg om hem te komen helpen, heb ik dat gedaan. Dat was bijna twintig jaar geleden. Nu heb ik mijn eigen glazenwassers- en schoonmaakbedrijf en ben ik blij dat ik niet ergens binnen op kantoor achter een beeldscherm hoef te zitten." Verslaggever Nicolette van der Werff ging bij hem langs voor de rubriek Vak Apart.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag