De exclusieve Soulsistah Beach club zou volgende maand opengaan als dé publiekstrekker voor dit stukje Scheveningse boulevard, maar het hele plan is een luchtkasteel met een enorm bedrag aan huurachterstand.
Volledig scherm
PREMIUM
De exclusieve Soulsistah Beach club zou volgende maand opengaan als dé publiekstrekker voor dit stukje Scheveningse boulevard, maar het hele plan is een luchtkasteel met een enorm bedrag aan huurachterstand. © Frank Jansen

Echtpaar bluft exclusieve strandclub bij elkaar: ‘Sta met mijn bek vol tanden'

Bling, bling, fillers en tatoeages. Dat is de wereld van de Haagse verdachte in witwaspraktijken en haar man die deze week zijn opgepakt. Waarmee een miljoeneninvestering in een exclusieve strandclub op Scheveningen een luchtkasteel werd met veel verliezers.

25 reacties

 • N Meininger

  1 jaar geleden
  En grapperhaus maar blèren dat Nederland geen narcostaat is. Zijn witte vriendjes zijn de grootste criminelen. Misschien meer exotische wethouders en ambtenaren?
 • Marc Fahrner

  1 jaar geleden
  De tijdgeest van Eurotekens, hebzucht. Meer, meer. Megalomane plannen van matige gemeenteambtenaren met de overtuiging de geschiedenisboeken in te gaan als redders van de stad of stiekem een mooiere functie elders. Een Heineken, dat zich laat inpalmen. Doet er niemand vooronderzoek naar het bedrijf achter zo'n plan? Weten we het nou nog niet? Als iets te mooi lijkt om waar te zijn....
 • Jhony Hoog

  1 jaar geleden
  Uiteindelijk zijn de megalomane plannen van Revis allemaal uitgelopen op een drama. Of het nou om de parkeergarage bij het havenhoofd gaat (die als voorwaarde gold voor de opening van het nieuw te bouwen hotel), weggeven van gemeentegrond voor bouwprojecten (hoe is het met Henk eigenlijk?) of een dit object bouwen voor een huurder (Hard Rock café) zonder garantstelling. Enige mazzel die hij heeft als politicus en niets als werknemer, dat je een goedbetaalde functie elders kan krijgen.
 • V Blessing

  1 jaar geleden
  Ook bouwtechnisch lijkt er iets niet helemaal in orde. Zo'n gigantische plas voor de deur is misschien niet echt praktisch... Dit stukje boulevard trekt te weinig bezoekers? Dit pand is omringt met strandtenten én pal tegenover is er een groot hotel. Volgens de bebording is er de inrit naar de parkeergarage en de instaphalte van de tram is er ook vlakbij. Om de hoek de grote parkeerplaats aan het Zwarte Pad. Dus wat betekent "te weinig" precies?
 • van Meerveld

  1 jaar geleden
  Ach joh, das weer zo'n leuke witwassen pand met een beetje geld van de gemeente en na een week kraait er niemand meer naar, denk even na. Boven- en onderwereld zijn er niet meer, er wordt onderhandeld in achterkamertjes en zowel dat het sociaal geaccepteerd wordt

In samenwerking met indebuurt Den Haag