Volledig scherm
John en Carin van Veggies On Fire. © Remco Zwinkels

Eerste veganistisch restaurant van Den Haag krijgt keurmerk

Veggies On Fire heeft als eerste veganistisch restaurant in Den Haag (en als derde in Nederland) het EKO-keurmerk Horeca Goud gekregen. Het certificaat geeft aan dat minimaal 80 procent van de ingrediënten van biologische kwaliteit is. Het certificaat is vandaag overhandigd.

Dierenvrienden Carin en John openden Veggies On Fire vijf jaar geleden aan de Beeklaan. Voor die tijd kookten ze als vrijwilligers op festivals en bijeenkomsten van dierenvrienden. Steeds vaker kregen ze de vraag: ‘waar is jullie restaurant?’

In het restaurant zijn de gerechten gemaakt van plantaardige producten. Veggies on Fire is ook duurzaam wat betreft inrichting, gebruik van schoonmaakmiddelen en disposables en bijvoorbeeld door het op tafel zetten van kraanwater. De ondernemers investeren dit jaar in energiebesparing door de aanschaf van een duurzame koeling en ledlampen.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag