Kapper Cornell Verwey in de Theresiastraat verwelkomt graag zijn nieuwe buren: ,,Ik merk deze week al dat het drukker is".
Volledig scherm
PREMIUM
Kapper Cornell Verwey in de Theresiastraat verwelkomt graag zijn nieuwe buren: ,,Ik merk deze week al dat het drukker is". © Frank Jansen

Eettentjes en kapper rond tijdelijke Tweede Kamer floreren: ‘Straks komt Rutte kroketje bij me halen’

De Tweede Kamerleden zijn deze week verhuisd naar hun tijdelijke optrekje aan de Bezuidenhoutseweg. De broodjes op het Plein en de schaar van kapper Ap om de hoek bij het Binnenhof zijn nu een stuk verder weg. De Theresiastraat daarentegen rolt de rode loper alvast uit voor de honderden ambtenaren. ,,Ik heb nu al drie ministers in mijn kappersstoel.”

 1. ‘Maffiabaas’ die werd opgepakt in favoriete restaurant van justitiemedewerkers blijkt Mark L. uit Liverpool
  PREMIUM

  ‘Maffiabaas’ die werd opgepakt in favoriete restaurant van justitieme­de­wer­kers blijkt Mark L. uit Liverpool

  Bij een arrestatie in restaurant Het Pleidooi zou woensdag een Siciliaanse maffiabaas zijn opgepakt. Een arrestatieteam nam de man geblinddoekt mee en zorgde zo voor veel opschudding in het restaurant, dat vlakbij de Haagse rechtbank zit. Volgens de advocaat van de verdachte is de man echter geen maffiabaas, maar Mark L. uit Liverpool. ,,Als mijn cliënt een Siciliaanse maffiabaas is, ben ik de Paus.”
 2. Droomfinale om het landskampioenschap lonkt tussen Leimonias en Naaldwijk: ‘Dit geeft wel extra spanning’
  PREMIUM

  Droomfina­le om het landskampi­oen­schap lonkt tussen Leimonias en Naaldwijk: ‘Dit geeft wel extra spanning’

  Komt de nieuwe landskampioen van het tennis straks uit Den Haag of misschien wel uit het Westland? Vandaag staan HLTC Leimonias en LTC Naaldwijk tegenover elkaar voor de laatste speelronde van het eredivisie gemengd. Leimonias heeft zich al geplaatst voor de finale van morgen, Naaldwijk heeft nog twee winstpartijen nodig om voor eigen publiek te mogen strijden om het landskampioenschap.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag