Op de noodlottige plek bij de Trekvliet ter hoogte van de Schepradstraat waar dinsdag een kind in zorgwekkende toestand uit het water is gehaald zijn bloemen en een beertje neergelegd.
Volledig scherm
Op de noodlottige plek bij de Trekvliet ter hoogte van de Schepradstraat waar dinsdag een kind in zorgwekkende toestand uit het water is gehaald zijn bloemen en een beertje neergelegd. © Henriette Guest

Familie zet crowdfunding op om overleden Nathy (6) waardig afscheid te geven en moeder te steunen

De 6-jarige Nathy, die afgelopen week verdronk in de Trekvliet vlakbij de molen en de brug in Laak, verdient een waardig afscheid. Dat vinden de nabestaanden van de jongen die door een noodlottig ongeluk om het leven kwam. De nabestaanden zijn een actie gestart om geld op te halen.

  1. Surprisestress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar
    PREMIUM
    Met video

    Surprise­stress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar

    Knoeien met liters behanglijm voor een papier-machécreatie, uren knip- en plakwerk zonder fraai resultaat of klungelen met een bouwwerk dat nog voordat het is uitgepakt uit elkaar valt. En dan staat er nog geen letter op papier voor het bijbehorende sinterklaasgedicht. Surprises maken gaat té vaak gepaard met onnodige stress en frustraties, vindt ‘surpriseprofessor’ Rolf Hut. ,,Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag