Volledig scherm
PREMIUM
© Kamile Kaveckaite

Foodporn maakt Haagse Kamile (27) ineens wereldberoemd: ‘Beste beslissing ooit’

Voedselfoto'sKamile Kaveckaite (27) had tot twee jaar geleden zelden een camera in haar handen. Nu is ze door het bedrijf Adobe met haar voedselfoto's uitgeroepen tot een wereldwijd rijzende ster onder fotografen.

Volledig scherm
Kamile Kaveckaite © Kamile Kave

Heel lang wilde Kamile Kaveckaite (27) een belangrijke zakenvrouw worden bij een grote multinational. ,,Een paar jaar geleden ben ik van Litouwen naar Den Haag verhuisd om bedrijfskunde te studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik mijn master heb behaald.”

Na jaren studeren en solliciteren vond Kaveckaite haar droombaan als marketing manager bij een bekend internationaal bedrijf. Maar al na een paar maanden bleek de zakenwereld niet zo rooskleurig als Kaveckaite zich had voorgespiegeld. ,,Ik realiseerde me bovendien dat het werk helemaal niet bij mij past. Ik werd er ongelukkig van."

  1. Haagse Gerry (77) cremeerde zijn broer en raakte tijdens terugvlucht in coma, zijn familie is radeloos
    PREMIUM

    Haagse Gerry (77) cremeerde zijn broer en raakte tijdens terug­vlucht in coma, zijn familie is radeloos

    De zoons van Gerry van Duuren (77) en zijn vrienden spreken al over een horrorverhaal waarin hun vader, vriend en zijzelf terecht zijn gekomen. Oud-Hagenaar Van Duuren die al 55 jaar in Australië woont en in Nederland was voor de crematie van zijn broer, vecht nu zelf in een ziekenhuis in Sri Lanka voor zijn leven nadat hij op de terugvlucht van Schiphol naar Australië door stewardessen bewusteloos in zijn stoel was gevonden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag