De Pride Photo Den Haag Tentoonstelling toont de problemen waar queer-personen wereldwijd mee te maken krijgen. Op de foto is een voorbeeld van een queer-persoon te zien.
Volledig scherm
De Pride Photo Den Haag Tentoonstelling toont de problemen waar queer-personen wereldwijd mee te maken krijgen. Op de foto is een voorbeeld van een queer-persoon te zien. © Gemeente Den Haag

Foto-expositie toont problemen waar queer-personen wereldwijd mee te maken krijgen

De Laan van Reagan en Gorbatsjov, naast het Internationaal Homomonument, is vanaf vanmiddag 16.00 uur het toneel voor de Pride Photo Tentoonstelling. De foto-expositie laat in ruim 2500 afbeeldingen zien met welke problemen queer-personen te maken krijgen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    14

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag