Volledig scherm
De man werd eerst aangehouden en later vervoerd naar een ziekenhuis © Regio 15

Fotografen halen dronken fietser van A4 bij Rijswijk

Een dronken man is vannacht van de A4 gehaald omdat hij fietste op de vluchtstrook van de snelweg. Fotografen van calamiteitensite Regio 15 kwamen de man toevallig tegen en leidden hem af met een praatje, net zo lang totdat de politie arriveerde.

De fotografen waren onderweg naar een incident toen ze de man zagen fietsen over de vluchtstrook. De man is de afrit bij Rijswijk en Delft op gefietst en wilde waarschijnlijk aan de overkant via de oprit zijn reis weer hervatten. Op de oprit kwam hij daarbij ten val.

Om te voorkomen dat er nog meer ongelukken zouden gebeuren, besloten de fotografen de man aan te spreken. De buitenlandse man kon geen zinnig woord spreken en bleek stomdronken te zijn.

Eenmaal ter plaatse hebben agenten de man laten blazen en hebben hem hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een uitgebreide ademtest. Daar bleek ook dat de man toch wel last had van verwondingen die hij had opgelopen bij zijn val. Hij is daarop per ambulance vanaf het bureau vervoerd naar een ziekenhuis.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag