Traumachirurg Alexander Greeven in het HagaZiekenhuis. Op de röntgenfoto's rechts de oude methode met plaatje en links de nieuwe methode zonder plaatje en alleen met pennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Traumachirurg Alexander Greeven in het HagaZiekenhuis. Op de röntgenfoto's rechts de oude methode met plaatje en links de nieuwe methode zonder plaatje en alleen met pennen. © Frank Jansen

Gebroken polsen, handen en ellebogen: Nieuwe coronahobby’s zorgen voor veel botbreuken

Nieuwe coronahobby’s zoals een hond, skeeleren en fietsen zorgen voor evenveel botbreuken als sportblessures vóór corona. Om patiënten met fracturen van hand en pols sneller te helpen, worden operaties onder lokale verdoving de standaard in het HagaZiekenhuis in Den Haag.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Wandelen door een levend prentenboek in Haagse voorstelling
  Play

  Wandelen door een levend prenten­boek in Haagse voorstel­ling

 2. Politie valt illegaal feest binnen in Den Haag
  Play

  Politie valt illegaal feest binnen in Den Haag

Den Haag