De winteropvang in de Lozerhof. De 160 bedden waren al na een week bezet.
Volledig scherm
De winteropvang in de Lozerhof. De 160 bedden waren al na een week bezet. © ANP / ANP

Gemist? Jonathan (33) vermoordde zijn moeder en Haagse winteropvang voor daklozen nu al vol

Jouw RegionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Den Haag en omstreken vandaag te volgen? Dit is het nieuws van vrijdag 26 november.

 1. Hervé Matthys ontpopt zich geruisloos tot leider van ADO: ‘Ik voel het wel in mijn benen’
  PREMIUM

  Hervé Matthys ontpopt zich geruisloos tot leider van ADO: ‘Ik voel het wel in mijn benen’

  Geruisloos heeft ADO Den Haag-verdediger Hervé Matthys zich ontpopt tot een van de stabiele factoren van de Haagse ploeg. De 26-jarige Belg werd in het duel met Roda JC van vrijdag zelfs voor het eerst sinds zijn komst naar Den Haag gewisseld. Matthys, die dinsdagavond tegen zijn oude ploeg Excelsior speelt, moet de boel achterin bij ADO bij elkaar zien te houden. ,,Ik ben ingestroomd in september en heb sindsdien alles gespeeld. Het vergt veel energie.”
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag