Arthur Akkerman van de pennenzaak in de Passage. De winkel van Akkerman is afgelopen dinsdag genoemd in het debat in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Arthur Akkerman van de pennenzaak in de Passage. De winkel van Akkerman is afgelopen dinsdag genoemd in het debat in de Tweede Kamer. © Henriette Guest

Genoemd door Mark Rutte: ‘Ik zou dolgraag een inktflesje aan de premier geven’

P. W. Akkerman is al sinds 1910 een begrip in Den Haag. Dat weet ook minister-president Mark Rutte, die de vulpenspeciaalzaak dinsdag noemde tijdens een debat in de Tweede Kamer. Directeur Arthur Akkerman is vereerd.

 1. Rasoptimist Tim Akkerman bereidt zich gewoon voor op zijn première: ‘Ik ben een positief mens’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Rasopti­mist Tim Akkerman bereidt zich gewoon voor op zijn première: ‘Ik ben een positief mens’

  Ondanks de pessimistische persconferentie van premier Rutte van dinsdag is Tim Akkerman vastberaden zijn uitgestelde jubileumtour begin volgend jaar te gaan inhalen. Hij heeft ook al een premièredatum voor zijn theatershow: 20 februari in de Koninklijke Schouwburg in zijn thuisstad Den Haag. ,,We mogen toch wel hopen dat er dan weer iets publiek naar binnen mag.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag