Gerben Jansen en zijn vrouw Regina Jansen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerben Jansen en zijn vrouw Regina Jansen. © .

Gerben was een reddende engel met een bulderende lach

Van Wieg tot grafHij was een fysio die wist dat het leven niet altijd over rozen gaat. Het maakte hem tot een fijn mens. Gerben steunde z’n patiënten en z’n meiden, tot dat hij los moest laten. Deze keer in de rubriek Van wieg tot graf het levensverhaal van Gerben Jansen (28 juli 1968 – 12 januari 2020).

Gerben hield van zijn werk. Zijn spreekuur in het Centrum voor Fysiotherapie aan de Haagse Copernicuslaan liep steevast uit omdat hij de tijd nam voor de mens achter de zere schouder. Door het hele pand was zijn bulderende lach te horen. Tijdens zijn behandelingen ging het immers niet alleen over de stramme knie. Het hele leven kwam voorbij. Gerben heelde niet alleen je pezen maar ook je hart. Hij wist uit eigen ervaring dat het leven niet altijd over rozen gaat en dat het een mens helpt om dan een vriendelijk en troostend woord te horen.

  1. Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!
    #nlblijftthuis

    Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!

    Welke boodschap wil jij laten zien aan iedereen die nu thuis moet blijven of juist extra hard moet werken? Zaterdag vliegt de AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis over Den Haag om de mooiste stad achter de duinen van bovenaf te filmen. We zijn op zoek naar vlaggetjes, stoepkrijttekeningen, lieve teksten en dikke duimen omhoog, om mensen een hart onder de riem te steken. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag delen. Opgeven voor #NLBlijftThuis kan door te mailen naar info@nlblijftthuis.nl.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag