Gewonde bij steekpartij in Laak, twee verdachten aangehouden

Update & videoBij een steekincident in de Drebbelstraat in het Haagse stadsdeel Laak is vannacht een 37-jarige man gewond geraakt. De politie heeft twee mannen van 32 en 34 jaar uit Rotterdam aangehouden.

Het incident werd omstreeks 1.30 uur gemeld. Agenten troffen het slachtoffer met steekwonden op straat aan. Aanleiding bleek onenigheid. De drie mannen waren die avond met elkaar op stap geweest en kregen in een auto ruzie. Terwijl het trio de ruzie op straat uitvocht, bleek het slachtoffer twee keer in zijn arm te zijn gestoken.

Volledig scherm
Een rode auto met openstaande deuren en draaiende motor werd uitgebreid onderzocht. © Jos van Leeuwen

Toegesnelde agenten hielden de 32-jarige verdachte, die een steekwapen bij zich droeg, in de Drebbelstraat aan. Het steekwapen namen zij daarbij in beslag. Ook de 34-jarige verdachte kon snel worden aangehouden. 

Tijdens de aanhouding van de twee ontstond er een worsteling. Hierbij raakte een agent gewond aan zijn knie. Hij moest zijn dienst afbreken en is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. De Drebbelstraat was vannacht gedeeltelijk afgesloten in verband met sporenonderzoek. Een rode auto met openstaande deuren en draaiende motor bleek decor van het steekincident.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Bij een steekincident in de Drebbelstraat in Den Haag is vannacht een persoon gewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden. © Jos van Leeuwen
Volledig scherm
Een deel van de Drebbelstraat was afgesloten in verband met sporenonderzoek. © Jos van Leeuwen

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag