Botsing gezin vs vrachtwagen A4 Rijswijk tussen Amsterdam en Rotterdam
Volledig scherm
Botsing gezin vs vrachtwagen A4 Rijswijk tussen Amsterdam en Rotterdam © District8

Gezin botst tegen vrachtwagen op Rijswijkse A4: vader en moeder gewond

Een auto met daarin vier gezinsleden is vanmiddag op de A4 bij Rijswijk op een vrachtwagen gebotst. Beide ouders van het gezin raakten daarbij gewond, de kinderen bleven ongedeerd. De weg werd afgesloten, waardoor een flinke file ontstond.

De wagens kwamen uit de richting van Amsterdam en reden richting Rotterdam. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is onduidelijk. Zowel de bestuurder als de bijrijder van de auto zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. 

Omdat de weg volledig is afgesloten, kan verkeer vanuit Amsterdam omrijden via de afrit Plaspoelpolder. 

 1. Wereldbekend Hotel Des Indes is dicht, maar houdt moed: ‘We hebben al twee wereldoorlogen overleefd’
  PREMIUM

  Wereldbe­kend Hotel Des Indes is dicht, maar houdt moed: ‘We hebben al twee wereldoor­lo­gen overleefd’

  Voor hotels zijn het barre tijden. Nooit eerder was de bezetting in Haagse hotels zo laag als nu, werd vrijdag bekend. Het iconisch Hotel Des Indes, waar de groten der aarde hebben geslapen, heeft nu zelfs haar deuren moeten sluiten. En hoewel de vooruitzichten voor de hotelbranche er somber uitzien, blijft directeur Coen Masselink positief. ,,Dit hotel gaat niet omvallen. We hebben al twee wereldoorlogen overleefd.’’
 2. De lockdown van liedjesmaker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend
  PREMIUM

  De lockdown van liedjesma­ker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend

  Lien Cornelissen (36) is liedjesmaker, cabaretière en coach ‘stembevrijding’ in Scheveningen. Eind januari speelde ze haar eerste liedjesprogramma in een uitverkocht Muzee. Na jaren van ploeteren leek de grote doorbraak een kwestie van tijd. Nu zit ze thuis met twee katten, een haperende aardlekschakelaar en een ex-vriend die verkouden is. Het dagboekverslag van een performer in coronatijd die niet bij de pakken neerzit.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag