Volledig scherm
PREMIUM
Sous-chef Titouan Lesbats bereidt de signature dish: volaille jaune (geel gevogelte). © Frank jansen

Gloednieuw Villa Coucou doet alles voor Michelinster: Gastronomie met een twist

Bij het onlangs geopende Villa Coucou worden fijnproevers gastvrij ontvangen voor 'fine dining' in een Franse barokke sfeer. Sporen van voormalig restaurant Tampat Senang zijn (bijna) verdwenen.

Nee, de Franse ondernemer Jonathan Rongeau (1988) benadrukt dat hij een frisse start maakt. Geen knipoog naar het legendarische Indische restaurant, waar decennia kokkie kookte en obers in traditionele kleding rijsttafels uitserveerde.

  1. Moerwijkers en De Mos verbijsterd over daklozenopvang in Twickelstraat

    Moerwij­kers en De Mos verbijs­terd over daklozenop­vang in Twickel­straat

    Moerwijk, een van de armste buurten van Nederland krijgt er nog meer problemen bij, zo vrezen buurtbewoners. Ze zijn verbijsterd dat de extra winteropvang voor daklozen in de Twickelstraat komt. De wijk is al zwaar overbelast, stelt Conny Ligtvoet namens de buurt. Ook raadslid Richard de Mos, die als wethouder de wijk onder zijn hoede had, deelt die zorgen. ,,Moerwijk is het afvalputje van Den Haag”, zegt hij.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag