Takis Panagakis, eigenaar en chef-kok van Elea, brengt zelf het eten rond.
Volledig scherm
PREMIUM
Takis Panagakis, eigenaar en chef-kok van Elea, brengt zelf het eten rond. © Frank Jansen

Grieks comfortfood met moderne twist: dankzij Elea is het thuis een feestje

halen en brengenIn de horeca draait het nu om halen en brengen. Bij Elea halen we Grieks comfortfood met een moderne twist. Bloemkool met fava en yuzu. Spanakopita met gerookte yoghurt. Waar is dat feestje? Nou, thuis. Deze week gingen wij bij Elea langs voor de rubriek Halen&Brengen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

  1. Ruige zee en extreme hitte: Slats en Wiedmer roeien in recordtijd Atlantische Oceaan over
    Play

    Ruige zee en extreme hitte: Slats en Wiedmer roeien in recordtijd Atlanti­sche Oceaan over

  2. Vrouw neergestoken na beroving op Artemisstraat in Delft
    Play

    Vrouw neergesto­ken na beroving op Artemis­straat in Delft

Den Haag