Groot onderzoek na ontdekken overleden persoon in woning

VIDEODe politie is een groot onderzoek gestart in een flatwoning aan de Van Diesenstraat in Den Haag. Daar blijkt zondagmiddag een stoffelijk overschot te zijn gevonden. 

De politie doet nog geen mededelingen over de doodsoorzaak en of er sprake is van een misdrijf. Wel is er een Team Grootschalig Opsporing (TGO) gestart. Dat zou er op wijzen dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

Bij de woning, recht tegenover het politiebureau aan de Van Diesenstraat, zijn alle gordijnen dicht. In en rond de vindplaats van het lichaam zijn rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) in witte pakken de hele nacht bezig geweest met het onderzoek.

De politie kon gisteravond nog niet vertellen of er inderdaad sprake is van een misdrijf. Ook is de identiteit van de persoon nog niet prijsgegeven. Vanmorgen is de woning door de rechercheurs verzegeld. 

Volledig scherm
De politie deed gisteren onderzoek in een woning aan de Van Diesenstraat in Den Haag nadat er een overleden persoon was aangetroffen. © Regio15

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag